Saturday, November 09, 2013

October favorites


  Often I hear people saying "how fast time goes..". Maybe it's because we can't take control of it? Or maybe because we don't know how to? In my opinion, time is in human hands, but not everyone believes in their powers. However, when goes time, there goes days and months too, like recently passed by october.
  Dažnai girdžiu sakant ,,kaip greitai bėga laikas..". Gal dėl to, kad negalime jo kontroliuoti? O gal dėl to, kad nemokame? Manau, jog laikas yra žmonių rankose, tik ne kiekvienas tiki savo galiomis. Kad ir kaip bebūtų, bėgant laikui, bėga ir dienos, galiausiai ir mėnesiai, kaip ir pastarasis - spalis.


  So hello hello! After long break I'm writing new article. Here it is! October favorites!
  Taigi sveiki, sveiki! Po gana ilgos pertraukos rašau naują straipsnį. Štai ir jis! Spalio mėgstamiausi!

 Beauty products

 Grožio produktai


1. Evoluderm - Pure water
  Great product, especially for hydrating the skin. Since I am one of those, who time to time forgets to drink enough water, this product is must-have for me. 
  Puikus produktas, ypač norint palaikyti drėgmės balansą. Kadangi aš esu viena iš tų, kurios kartas nuo karto pamiršta išgerti pakankamą kiekį vandens, šis produktas man yra kone privalomas.



 2. NYX Nude on Nude
  Probably most valuable and enjoyable bought of the month. The quality is really good, it is suitable for everyday look and finally it has secret drawer with some lip colors.
  Tikriausiai kolkas vertingiausias ir labiausiai mane džiuginantis šio mėnesio pirkinys. Pasižymi itin gera kokybe, tinka kasdieniui įvaizdžiui susikurti ir galiausiai turi slaptą stalčiuką su lūpų dažais.


 3. Catrice eyeshadow brush
  Affordable price and two in one soft brushes. Awesome!
  Prieinama kaina ir du viename švelnūs šepetėliai. Tiesiog puiku!


 4. Mojito iš ryto - body lotion 
  It's natural hydrating body lotion. I love to use it on my legs, because it gives me nice glow. Especially love to use it in summer! REMARK: if you love mojito as much as I do, this lotion is made for you. It has intense mojito drink scent!
  Tai natūralus drėkinamasis kūno losijonas. Losijoną labiausiai mėgstu naudoti ant kojų, nes jis suteikia gražų blizgesį. Ypač smagu pasipuošti šiuo blizgesiu vasarą. Pastaba: jei mėgstate mojito, kaip ir aš, šis losijonas bus vienas malonumas. Jis turi stiprų aromatą primenantį gaivų mojito gėrimą!

  Clothing

 Apranga


1. Cat Hat
  I feel like it's a trend right now. Put those two cute kitty ears on your head and go meows! Love it!
  Manau, kad tai jau pamažu tampa šio sezono tendencija. Užsidėk tas dvi mielas kačiuko ausytes ant galvos ir miauksėk! Dievinu!


 2. Big black scarf
  When I saw it in store I instantly realised that it has to be my must-have. It is so soft, so big and so warm to wrap in. Like a blanket!
  Kai pamačiau tai parduotuvėje, iškart supratau, kad tai man privaloma turėti. Toks švelnus, didelis ir toks šiltas, kad net norisi susivynioti. Kaip anklodė!


 3. Cozy Christmas on my feet
  I feel the Christmas spirit, when I walk in these. Have no words..
  Jaučiu Kalėdų dvasią, kai vaikštau šiose šlepetėse. Neturiu žodžių..

Random


 1. Travalo perfume bottle
  Perfect for travelling and daily basis. You need just to pump some perfume from your perfume bottle to Travalo, and you are ready to go.
  Nuostabus kelionėms ir kasdienai. Jums reikės tik pripompuoti šiek tiek kvepalų iš savo mėgstamo buteliuko į Travalo, ir jūs pasiruošę keliauti.


 2. Lipton lemon tea
  This tea has the best scent! I drink it almost 24/7 and can't get enough! Try it if you're fan lemon!
  Ši arbata turi geriausią aromatą! Aš gerių ją vos ne 24val./7d. ir vis vien noriu dar! Pamėginkite, jei esate citrinos mėgėjai!

 3. Story of my life by One Direction
  I'm in love with the song and the video. It looks like a new beggining to this boy band. 
  Aš įsimylėjau šią dainą ir jos video klipą. Panašu, kad tai gali būti nauja pradžia šiai berniukų grupei.

  Thanks for reading this post. Please leave a comment or tweet me your october favorites and tell me what you want to see in my next blog post.
  Ačiū, kad skaitėte šį straipsnį. Prašau palikite komentarą arba tweet'inkit, kas buvo jūsų mėgstamiausi spalio mėnesį. Taip pat rašykite, ką norėtumėte pamatyti sekančiame blogo straipsnyje. 

 Follow me :
 Sekite :
 Bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/9816163
 Tumblr: http://www.tumblr.com/blog/icecreamdress

 Happy week, Caramels!
Linksmos savatės, Karamelės!
 XOXO Ieva

4 comments: